Verrassende Tafel

Graag stellen we ons eerst even voor ....Wij Rosita van der Kruk en Carmen Jansen hebben elkaar leren kennen op de werkvloer, dit is uitgeroeid tot een bijzondere vriendschap met veel zakelijke vlakken.
Rosita heeft naast haar ervaring als demo kok ook sinds een paar jaar haar eigen bedrijf. PartyRoos events, organiseert evenementen zoals ladiesevents, landelijke fairs, diversen markten en nog veel meer.
Carmen heeft ook jaren als demonstratie kok gewerkt op diversen locaties en helpt Partyroos met de evenementen.
Koken staat bij ons hoog in het vaandel en laten dan ook regelmatig onze omgeving meegenieten van de recepten die er worden uitgeprobeerd. Je mag dus zeggen dat we al goed op elkaar ingespeeld zijn, met ieder zijn kwaliteiten!
Hoe zijn wij op het idee gekomen om te gaan koken met alleenstaanden....
Wij waren op zoek naar een cadeau voor een alleenstaand iemand. Het leek ons leuk om hem een kookworkshop te geven waar hij nieuwe contacten kon opdoen.
Aangezien hij pas weduwnaar is, hadden wij bedacht om dit in een gezelschap te doen met alleen maar alleenstaanden. Dit omdat er toch vaak groepjes zijn van vriendinnen, vrienden, collega's op een workshop en dan kan de drempel voor iemand alleen komt best hoog zijn.
Op dating gebied bestaat dit concept wel, maar ja er zijn zoveel mensen die ervoor kiezen om "alleen" door het leven te willen gaan, maar het wel leuk vinden om samen met anderen wat te ondernemen.
Maar er zijn natuurlijk ook mensen die de kneepjes van het koken voor zichzelf nog niet helemaal onder controle hebben. Dit kan iets culinairs zijn, maar ook een heerlijke stamppot of een éénpansgerecht kan best lastig zijn!
Kortom daarom een ontspannen kookworkshop met gelijk gestemde, lekker met eten bezig zijn onder het genot van een drankje, en wij leren jullie de kneepjes van het koken!
We hebben professionele kook studio’s gevonden waar we de ruimte afhuren. Voorlopig gaan we dit doen in het Enschede, Assen, Zaandam, Marle en Rotterdam uitrollen. Uiteraard gaan we uitbreiden en wanneer wij meerdere aanmeldingen uit een bepaald deel van het land ontvangen zullen we daar zeker op inspringen!
Like onze fb pagina, https://www.facebook.com/deverrassendetafel?fref=ts voor de laatste info
Voor meer informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Rosita 0619619211 of Carmen 0643569485