Glamour ladies event info deelnemers

 

Glamour Ladies Event  2013                                                                         

December is de maand met uitstek om jezelf of een ander een beetje extra te verwennen. En waar kan dat beter, dan op een groot en sfeervol ladies event. Partyroos Events gaat dit organiseren op dinsdag 10 en woensdag 11 december 2013. Natuurlijk hebben we u ook nodig om deze sfeer met elkaar te maken en hopen dan ook dat we u mogen verwelkomen op dit  Glamour Ladies event.

Het is de bedoeling dat er een zeer groot aanbod komt in alles wat de ladies interesseert, in de ruimste zin van het woord! Denk aan mooie sfeervolle stands met cadeauartikelen, kerstartikelen. Verzorgingsproducten, lekkernijen, sieraden, modeartikelen, kunst, etc. etc. Maar ook diverse workshops, een Glamour modeshow, dans demonstraties, optredens, muziek, fotoshoots, foute aankopen ruilbeurs, en dit alles natuurlijk in een mooie versierde entourage in stijl!

Mocht u ook aan dit leuke evenement willen meewerken vul dan snel het antwoordformulier in op de website www.partyroos.nl   Events/glamourladies/inschrijfformulier

U vindt op deze site ook de prijzen voor het huren van een mooie presenteer tafel of luxe exclusieve XL plaatsen.   Op deze XL plaatsen kunt u uw eigen shop in shop realiseren vanaf 12m2. Ook is hier een mogelijkheid om workshops of demonstraties te geven, of in deze ruimte kunt u uw eigen winkel/ salon, etc. etc. creëren Het pand van 1200 m2 leent zich uitstekend voor dit sfeervolle evenement, dat op twee etages plaats zal vinden. Er is een kleine lift aanwezig zodat de mindervaliden ook kunnen genieten van alle aanbieders.    

Ook willen wij graag de bezoeker een  grote tas geven bij binnenkomst waar ze al hun aankopen van die avond kwijt in kunnen. Natuurlijk is het leuk als de bezoekster U hier ook weer in terug vindt met een leuke aanbieding voor die avond of voor later of met een aardigheidje uit uw assortiment. We hebben een inschatting gemaakt van de bezoekersaantallen en verwachten tussen de 1500 en 2000 tassen uit te delen. U kunt dit aangeven bij uw opgave.

Er zal onder meer reclame gemaakt gaan worden via de dag- en weekbladen, diverse social media, posters, spandoeken verspreid door enkele gemeentes. We zullen ook een groot aantal personeelsverenigingen aanschrijven om de dames hiervoor uit te nodigen.

Dit Glamour Ladies Event zal plaats vinden op dinsdag 10 december van 18.30 uur tot 22.30 uur en woensdag 11 december van 18.30 tot 22.30 uur.

U kunt op dinsdag de gehele dag tot 17.30 uur komen opbouwen en afbreken mag vanaf woensdag  22.45 uur tot donderdag 12.00 uur. Locatie is:  Afrikalaan 1  7681 ND Vroomshoop Twenterand

Wilt u meer informatie dan kunt u mij bereiken onder telefoon nummer: 0619619211 of via het mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schrijf u snel in want vol is vol!

 

Prijzen:

Mooie presentatie tafel: twee avonden  € 125.00

Exclusieve Xl “shop in shop” plaatsen tot 12 vierkante meter: € 145,00

Extra vierkante meters “shop in shop” huren: per vierkante meter €7.50

Luxe afgerokte tafel L200/ B80  voor “shop in shop”: € 50.00  per stuk

Open plek voor verkoopwagens tot 3 meter € 100.00 

Extra meters voor open plek per meter € 7.50

Omschrijving verhuurde plaatsen

Prijzen zijn gebaseerd op 2 avonden van 18.30  tot 22.30 uur (excl 21 %BTW)

$1·        Mooie sierlijke presentatie tafel met de afmetingen L 200/B80

$1·        Exclusieve Xl “shop in shop” tot 12 vierkante meter. Mogelijkheid om extra vierkante meters bij te huren. Deze ruimtes zijn ideaal om bv kleding, (woon) accessoires, workshops, fotoshoots, persoonlijke verzorging, bedrijfspresentatie, etc etc. in te presenteren. U mag hier uw eigen tafel / stellingen voor mee nemen (zonder luifel).  Maar u kunt hier ook mooie afgerokte tafels  L200/B80 bij huren. De meeste “shop in shop” plaatsen zijn op de boven verdieping gerealiseerd. Zie voorbeeld foto op de site    

$1·        Open plek voor kleine lage aanhangers en verkoopwagens, dus ook zonder luifel. Deze plekken zijn op aanvraag te huur.

Wat krijgt u er voor terug:

Een mooi en sfeervolle entourage waar u uw product kan presenteren

Één grote december koopavond met heel veel aanbieders onder één dak

Reclame via diversen doeleinde

De doelgroep in twee avonden bereiken

Een link vermelding op de website, Glamour ladies event

Een avondvullend programma voor de bezoekers.

Stroom indien op tijd aangevraagd

Mogelijkheid om uw bedrijf te promoten in de aankoop Goodiebag, die bij binnenkomst wordt uitgedeeld.

Mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke vergoeding (Hoofd) sponsor te worden met o.a. naamsvermelding op de 2500 toegangskaarten website en posters.

Nu extra voordeel! U kunt zich ook gelijk inschrijven voor onze landelijke Puur Genieten Fair op 24 en 25 mei 2014 te Vroomshoop. U krijgt dan voor deze Fair 10% korting op uw aanvraag. Deze fair zal net als vorig jaar worden gehouden, op het terrein van asperges boerderij en landwinkel Eggens  Voor meer informatie kunt u kijken op de site www.partyroos.nl  events / fair.

Zijn er vragen bel of mail me gerust.

met vriendelijke groeten

Rosita van der Kruk