Workshop cullinair


Vindt u het ook zo leuk om lekker te koken en steeds weer nieuwe gerechten op tafel te kunnen zetten voor uw gezin of gasten? Onze culinair kunstenaar maakt u graag wegwijs in de keuken. Of het nu gaat om een Hollandse pot of Spaanse tapas, met de tips van onze kok maakt u de heerlijkste gerechten. De workshops zijn al te boeken vanaf 10 personen en op een locatie naar keuze. Hieronder vindt u enkele leuke arrangementen die wij in samenwerking met een culinair adviseur organiseren. Natuurlijk is er van alles mogelijk en kunnen we het geheel op uw wens afstemmen!

• Tapas
• High Tea
• Hapjes
• Cupcakes
• Wijn workshop
• Whisky workshop
Hoe word ik topkok

Wereld arrangement
voor prijs indicatie, mail via contact formulier

Hapjes of Tapas of High Tea (workshop)

In deze workshop gaat u in groepjes, diversen hapjes samen maken. De recepten staan op papier en natuurlijk zal de kok aanwezig zijn om u een handje te helpen en van leuke tips te voorzien. Samen gaat u de tafel feestelijk en in stijl aankleden. Als alle hapjes klaar zijn, komt het lekkerste moment van de avond: heerlijk smikkelen van deze zelf gemaakte kunstwerken en met elkaar genieten van de gezelligheid.
Deze avond is uit te bereiden met bijvoorbeeld een wijnproeverij. Onze vinoloog zal u dan onder het eten de heerlijkste wijnen laten proeven die ook nog eens zeer smakelijk bij de gerechten passen. Kortom een leuke en ontspannen workshop waar iedereen aan kan deelnemen. Aan het eind van de avond nemen wij de afwas en u de recepten mee naar huis, zodat u thuis uw gasten ook nog eens met dit lekkers kunt verrassen.
Dit arrangement is ook zonder workshop te reserveren


Hoe word ik Topkok arrangement
prijs indicatie, mail via contact formulier

In deze workshop gaat u gezamenlijk een heerlijk culinair 3 gangen diner in elkaar zetten. Onder begeleiding van onze kok, leert u de fijne kneepjes van het vak. Na het bereiden gaat u gezellig van uw eigen kookkunsten genieten, aan een tafel die u zelf feestelijk gedekt heeft. Als extra optie kunt u er natuurlijk een bijpassend wijnarrangement bij bestellen, zodat het diner helemaal af zal zijn!

Demonstratie culinair
Op uw (bedrijfs)feest, fair of huwelijk kunt u genieten van showcooking verzorgd door onze culinair kunstenaar. Onder het genot van een drankje zullen de gasten zich verheerlijken aan de lekkernijen die onze kok ter plaatse voor hen zal bereiden. Veel is mogelijk. Wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn! Uiteraard is een dansdemonstratie ook goed met dit arrangement te combineren