Erve Beverborg

Erve Beverborg is een unieke locatie gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Twente: Het Lutterzand. Erve Beverborg ademt een nostalgische, ongedwongen sfeer. Maar is voorzien van alle moderne faciliteiten zodat het zowel 's zomers als 's winters bij uitstek geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals:
Zakelijke bijeenkomsten
De privacy en de informele sfeer maken Erve Beverborg tot een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een directievergadering, een presentatie, een community-service of gewoon een gezellige dag met het personeel. Menig bedrijf, instelling of stichting keert jaarlijks terug.
Huwelijk
Erve Beverborg is door de gemeente Losser aangewezen als locatie waar huwelijken en partnerschapsregistratie kunnen worden voltrokken.
Elke huwelijksvoltrekking is uniek omdat er zowel binnen als buiten getrouwd kan worden. U bepaalt zelf waar u elkaar het jawoord geeft: op het terras, aan het water, onder een monumentale eik of 's winters bijvoorbeeld bij de houtkachel.
Feesten
Een verjaardag, een trouwdag, een jubileum of doopfeest. Kortom, u heeft iets te vieren. Erve Beverborg biedt u een passende gelegenheid voor een intiem feest tot ± 50 personen en eventueel als buitenlocatie voor meer dan 50 personen. Indien nodig in overleg uit te breiden door middel van een tent.
Activiteiten
Het afwisselende landschap leent zich bij uitstek voor een winterwandeling met aansluitend bijvoorbeeld een stamppotbuffet bij de houtkachel.
Dit en het bovenstaande kan in samenwerking met een geheel verzorgde catering naar wens. Onze privé kok zal het geheel nog een speciaal tintje meegeven.
Daarnaast kunnen we ook in de omgeving het verblijf uitbreiden met verschillende soorten activiteiten. Bij interesse vertellen wij u er graag meer over.